Zoeken naar industriele schilderwerken

M.i.s.s. nv.
M.I.S.S.NV is specialist in industriële straal en schilderwerken op de werf en in eigen atelier. Opgericht in 1991 door Marcelinne Baeten Ronny Thijs ondertussen genieten wij van meer dan 26 jaar ervaring. Wij bieden een kwalitatieve, flexibele en veilige oplossing voor al uw straal en schilderwerken.
Onze diensten Renotek.
Tel 32 0478 25 90 90. Spuit en schilderwerken. Spuit en schilderwerken. Renotek biedt met de industriële kwartstechniek een duurzaam en uniek alternatief. Het kwarts kan, net als crepi, op eender welke ondergrond worden geplaatst en fungeert als een erg sterke eindlaag voor uw gebouw of woning.
Industriële schilderwerken Polar Paints Verfgroothandel.
Ook industriële schilderwerken kunnen tot uw werkterrein behoren. En dan heeft u aangepaste producten en specifieke competenties nodig. Van kantoorgebouwen tot industriële gebouwen: schilderwerken in dergelijke gebouwen kunnen heel complex zijn. Ook bruggen, metaalconstructies, containers of schepen vereisen een specifieke, deskundige aanpak.
Industriële straal en schilderwerken Schilderbedrijf Van Mieghem nv.
Industriële straal en schilderwerken. Industriële straal en spuitwerkplaats. Schilderwerken op grote hoogte. Industriële straal en schilderwerken. De staat en het preventief onderhoud van uw nieuwe of bestaande industriële installaties en vestigingen zijn bepalend voor de productiviteit en continuïteit van uw onderneming.
Dringend gezocht: Schilder schilderwerk Juli 2019 671 actuele jobs voor Schilder schilderwerk Jooble.
13 dagen geleden. Functie Voor een bedrijf in Oostrozebeke zoeken we een ervaren schilder; Decoreren, aankleden en schilderen van gebouwen Binnen schilderwerken Buiten schilderwerken Profiel Je hebt ervaring als schilder Je bent zelfstandig Je bent flexibel naar. 14 dagen geleden.
Schildersbedrijf LIS nv Houthalen Brugge Schilderwerken Lis NV Houthalen Brugge welkom.
HET LIS SCHILDERS TEAM. Een team van 50 schilders staat klaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn. Hierdoor kunnen wij u continu kwaliteit bieden. SCHILDEREN VAN BURELEN, GEBOUWEN, KANTOREN EN WINKELS. Als houder van het ISO 9001 kwaliteitscertificaat en het VCA veiligheidscertificaat mag u ook rekenen op een degelijke opvolging van onze werken. Wij zijn uw ideale schildersbedrijf voor industriële verfwerken. Wij maken er mooi werk van! Brugge, buitenschilderwerk in de kijker.
Industriele Schilderwerken-vacatures in Antwerpen provincie maart 2020 Indeed.com.
Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed. Zie voor meer informatie het Privacybeleid van Indeed. Je voert schilderwerken uit door gebruik te maken van een verfborstel. Behandelen van het oppervlak van industriële constructies, meestal in metaal.
Homepage ICC NV.
Neem contact op. Daarom kiest u voor ICC. Al meer dan 25 jaar kleuren" wij de markt van industriële onderhouds en schilderwerken. Wij hebben u dan ook heel wat te bieden. Vijf goede redenen waarom u zeker voor ICC kiest.
TAS INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
Welzijn op het werk. Over de FOD. U bevindt zich hier: Startpagina Erkenningen TAS INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN. TAS INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN. TAS INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN. lblAddress Zandstraat 15, 9200 Dendermonde. lblTel 052/212460 lblFax 052/222858. Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg Gebruiksvoorwaarden Privacy Sitemap.
Industriële schilderwerken Group Peeters. logo_peeters. LinkedIn.
We beschikken over eigen straalloodsen, mobiele straalwagens en microstraalinstallaties. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de behandeling van machineonderdelen door middel van glasparelstralen. Deze opdrachtgevers hebben reeds voor Group Peeters gekozen.: Straal en schilderwerken. U kunt ons op verschillende manieren bereiken.:

Contacteer ons