Meer resultaten voor veldeman schilderwerken

REI Projects.
Onder impuls van 2 bedrijven, Veldeman schilderwerken gebroeders Veldeman en Fire-Proof Christiaan Vogt, zag REI Project het daglicht in januari 2009. Veldeman is een algemeen aannemingsbedrijf gevestigd in Dendermonde en biedt onder andere schilderwerken, vloerbekleding, algemeen schrijnwerk en algemene afwerking aan.
Jobs, werk en meer informatie over Veldeman.
Veldeman Aannemingen is een toonaangevend bedrijf in schilderwerken, vloerbekleding en totaalafwerking. Als KMO van de derde generatie staat Veldeman voor kwaliteit, service en flexibiliteit. Onze klanten kunnen rekenen op een sterke gedrevenheid en engagement om hun project tot het gewenst resultaat te brengen.
Home Woutim.
Schildersbedrijf Woutim is reeds 40 jaar actief in de sector. Door de jaren heen is onze onderneming uitgegroeid tot een professioneel allround bedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken. Bij onze referenties vindt u heel wat realisaties in binnen en buitenland.
Veldeman Schilderwerken aannemingen.
Kijk eens rond in uw gebouwen en u ziet de wereld van Veldeman. Bij ons kan u terecht voor alle schilderwerken, decoratie en maatmeubilair. Zelfs totale renovaties brengen wij voor u tot een goed einde. Wij geven daarbij graag een ziel aan elk project!
IPC Services Industriële en protective coatings.
Samen bundelen wij onze jarenlange ervaring en knowhow in IPC Services. Deze samenwerking geeft u gegarandeerde kwaliteit in tal van gespecialiseerde toepassingen die er vooral op gericht zijn om materialen te beschermen. Industriële coatings, beschermende schilderwerken en anti-corrosiebehandeling zijn de kern van ons bedrijf.
Schilder Antwerpen Schilderwerken Bertelle.
Door onze ruime ervaring, van inmiddels meer dan 20 jaar, zijn wij in staat om zowel moderne als traditionele technieken toe te passen voor al uw binnen schilderwerk. Bij de keuze van de toe te passen materialen houdt Schilderwerken Bertelle naast uw wensen, rekening met: kwaliteit van afwerking, duurzaamheid, prijs, veiligheid en het milieu.
Afbouw, stukadoors schilders wiltec.nl.
Oplossingen op maat. Wiltec is dé specialist voor schilders, zo ook voor Veldeman schilderwerken aannemingen. Wilt u weten wat Wiltec voor Veldeman heeft betekend? Neem dan contact op met onze specialisten. Ideaal voor schilders. Deltec Tape heeft zich met haar kwalitatief hoogwaardige tapes.

Gordijnen Schilderwerken binnen Schilderwerken buiten Vloerbekleding Zonnewering dekzeilen. Veldeman in uw partner voor de volledige decoratie of renovatie van uw ruimte en stelt meer dan veertig personen tewerkstelt in de schilderssector. De activiteiten bestaan grotendeels uit traditioneel schilderwerk, maar ook vloerbekleding, zonnewering, gordijnen en brandwerend schilderwerk behoren tot de hoofdactiviteiten.
Golfclub Krokkebaas.
Korte Dijkstraat 75. Tel: 32 052 22 03 03. Belfius Bank Verzekeringen. Chaussee de Tubize, 54. Tel: 052/35 52 82. Ernie Van Eycken. Bosveld 20, 9200 Dendermonde. 32 052 26 01 70. Tel: 32 52 33.62.18. Fax: 32 52 33.77.58.
Veldeman Schilderwerken Manager TV.
if tg_topright_menu false?" Familiebedrijf Veldeman is actief in schilderwerken en vloerbekledingen. Het bedrijf dat ondertussen aan haar derde generatie toe is, levert dankzij haar geschoolde en ervaren medewerkers een uitstekende kwaliteit, werkt tegen deadlines en biedt ze een perfecte opvolging aan.

Contacteer ons