Zoeken naar veldeman schilderwerken


14 Apr 2011. Gordijnen Schilderwerken binnen Schilderwerken buiten Vloerbekleding Zonnewering dekzeilen. Veldeman in uw partner voor de volledige decoratie of renovatie van uw ruimte en stelt meer dan veertig personen tewerkstelt in de schilderssector. De activiteiten bestaan grotendeels uit traditioneel schilderwerk, maar ook vloerbekleding, zonnewering, gordijnen en brandwerend schilderwerk behoren tot de hoofdactiviteiten.
Veldeman Aannemingen, Dendermonde Tel: 052216. Schilderwerken Aannemers goudengids.be.
Ons familiebedrijf stelt ondertussen de derde generatie schilders te werk en groeide uit van een kleine éénmanszaak tot een bloeiende onderneming die schilderwerken uitvoert voor de projectmarkt en voor particulieren. Daarnaast zijn we ook actief in alle binnenschrijnwerk op maat. Veldeman heeft namelijk een afdeling schrijnwerkerij die met uitzonderlijk vakmanschap al uw binnenhuisdromen realiseert.
IPC Services Industriële en protective coatings.
Samen bundelen wij onze jarenlange ervaring en knowhow in IPC Services. Deze samenwerking geeft u gegarandeerde kwaliteit in tal van gespecialiseerde toepassingen die er vooral op gericht zijn om materialen te beschermen. Industriële coatings, beschermende schilderwerken en anti-corrosiebehandeling zijn de kern van ons bedrijf.
Golfclub Krokkebaas.
Korte Dijkstraat 75. Tel: 32 052 22 03 03. Belfius Bank Verzekeringen. Chaussee de Tubize, 54. Tel: 052/35 52 82. Ernie Van Eycken. Bosveld 20, 9200 Dendermonde. 32 052 26 01 70. Tel: 32 52 33.62.18. Fax: 32 52 33.77.58.
Turks schildersbedrijf is beste van allochtonen.
Het Turkse koppel Coskun Ozcelik en zijn echtgenote Nurhan Kaya van CO Schilderwerken Genk, gaat dit jaar met de award Ondernemende Nieuwe Limburger 2012 lopen. Een onderscheiding die Unizo-Limburg en het provinciebestuur jaarlijks uitreiken om het ondernemerschap bij allochtonen in de kijker te plaatsen.
Vrijgesproken maar toch imagoschade door proces Dendermonde Het Nieuwsblad.
De firma Veldeman werd vrijgesproken. Maar de uitspraak van de rechter maakt duidelijk dat we eigenlijk geen aandeel hadden, zegt Toon. Nochtans leden we wel schade door heel de heisa. En we hebben die openbare aanbestedingen nodig om al onze mensen werk te kunnen geven. Met de hand op het hart kunnen we zeggen dat we eerlijk zijn. We doen niet mee aan zwartwerk. We zijn gelukkig geen actieve klanten verloren, maar er zijn wel mensen die niet naar ons gekomen zijn door dat proces. De vier broers namen de zaak over van hun vader. Ondertussen doen we meer dan schilderwerken alleen.
Home Woutim.
Schildersbedrijf Woutim is reeds 40 jaar actief in de sector. Door de jaren heen is onze onderneming uitgegroeid tot een professioneel allround bedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken. Bij onze referenties vindt u heel wat realisaties in binnen en buitenland.
Veldeman Schilderwerken Manager TV.
if tg_topright_menu false?" Familiebedrijf Veldeman is actief in schilderwerken en vloerbekledingen. Het bedrijf dat ondertussen aan haar derde generatie toe is, levert dankzij haar geschoolde en ervaren medewerkers een uitstekende kwaliteit, werkt tegen deadlines en biedt ze een perfecte opvolging aan.
VELDEMAN.
Veldeman Aannemingen is een toonaangevend bedrijf in schilderwerken, binnenhuisdecoratie, vloerbekleding, schrijnwerkerij, totaalafwerking en passieve brandbeveiliging. Als KMO van de 3e generatie staat Veldeman voor kwaliteit, service en flexibiliteit. Buitenschilderwerken, Plaatsen vloerbekleding, Binnenschrijnwerk, Keukens, Badkamer of inbouwkasten, Brandwerende deuren, Binnenschilderwerken, Plaatsen wandbekleding, Sierschouwen haarden.
Veldeman Aannemingen Bvba Dendermonde 9200 Dendermonde, Bosveld 20, ENTERPRISE NUMBER 0421338009.
Les numéros de mise en relation sont tous occupés pour le moment, merci de ré-essayer dans quelques instants. Site web disponible, abonnez-vous. Veldeman Aannemingen BVBA. Partager le profil de cette entreprise. Cliquer sur l'un' des icônes pour partager l'entreprise.' Informations entreprise Veldeman Aannemingen BVBA. Algemene schilderwerken Schilder en behangwerken.

Contacteer ons