Resultaten voor veldeman schilderwerken

Zaakvoerders decoratiebedrijven veroordeeld voor prijsafspraken Kortrijk Regio HLN.
47 liep met drie maanden voorwaardelijke celstraf en een boete van 2.750 euro wel een veroordeling op. De vennootschap achter Algemene Schilderwerken Veldeman uit Dendermonde werd vrijgesproken maar ook hier liep toenmalig projectleider Stijn V. 36 een veroordeling op, ook al kreeg hij door de gunst van de opschorting geen echte straf.
Decoratieve technieken en behang Veldeman.
Maak werken in uw gebouwen nog net iets leuker. Ik ben particulier. Ik ben professional. Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie. nl fr en. Binnenschrijnwerk op maat. Alles over Schilderwerken decoratie.
Veldeman Schilderwerken Dendermonde Lokaal bedrijf Facebook.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: Cookiebeleid. E-mail of telefoon. Ontdek locale bedrijven op Facebook. Registreer je vandaag nog op Facebook om bedrijven in je buurt te vinden. Bevindt zich in Dendermonde. Berichten over Veldeman Schilderwerken.
VELDEMAN.
Veldeman Aannemingen is een toonaangevend bedrijf in schilderwerken, binnenhuisdecoratie, vloerbekleding, schrijnwerkerij, totaalafwerking en passieve brandbeveiliging. Als KMO van de 3e generatie staat Veldeman voor kwaliteit, service en flexibiliteit. Buitenschilderwerken, Plaatsen vloerbekleding, Binnenschrijnwerk, Keukens, Badkamer of inbouwkasten, Brandwerende deuren, Binnenschilderwerken, Plaatsen wandbekleding, Sierschouwen haarden.
Veldeman Schilderwerken aannemingen.
Kijk eens rond in uw gebouwen en u ziet de wereld van Veldeman. Bij ons kan u terecht voor alle schilderwerken, decoratie en maatmeubilair. Zelfs totale renovaties brengen wij voor u tot een goed einde. Wij geven daarbij graag een ziel aan elk project!
IPC Services Industriële en protective coatings.
Samen bundelen wij onze jarenlange ervaring en knowhow in IPC Services. Deze samenwerking geeft u gegarandeerde kwaliteit in tal van gespecialiseerde toepassingen die er vooral op gericht zijn om materialen te beschermen. Industriële coatings, beschermende schilderwerken en anti-corrosiebehandeling zijn de kern van ons bedrijf.
Home Woutim.
Schildersbedrijf Woutim is reeds 40 jaar actief in de sector. Door de jaren heen is onze onderneming uitgegroeid tot een professioneel allround bedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken. Bij onze referenties vindt u heel wat realisaties in binnen en buitenland.
Turks schildersbedrijf is beste van allochtonen.
Het Turkse koppel Coskun Ozcelik en zijn echtgenote Nurhan Kaya van CO Schilderwerken Genk, gaat dit jaar met de award Ondernemende Nieuwe Limburger 2012 lopen. Een onderscheiding die Unizo-Limburg en het provinciebestuur jaarlijks uitreiken om het ondernemerschap bij allochtonen in de kijker te plaatsen.
Veldeman Schilderwerken Manager TV.
if tg_topright_menu false?" Familiebedrijf Veldeman is actief in schilderwerken en vloerbekledingen. Het bedrijf dat ondertussen aan haar derde generatie toe is, levert dankzij haar geschoolde en ervaren medewerkers een uitstekende kwaliteit, werkt tegen deadlines en biedt ze een perfecte opvolging aan.

14 Apr 2011. Gordijnen Schilderwerken binnen Schilderwerken buiten Vloerbekleding Zonnewering dekzeilen. Veldeman in uw partner voor de volledige decoratie of renovatie van uw ruimte en stelt meer dan veertig personen tewerkstelt in de schilderssector. De activiteiten bestaan grotendeels uit traditioneel schilderwerk, maar ook vloerbekleding, zonnewering, gordijnen en brandwerend schilderwerk behoren tot de hoofdactiviteiten.

Contacteer ons