Meer resultaten voor schilder gent

Schilder CVO Gent.
ondergronden voor schilder en behangwerk voorbereiden. basistechnieken van behangwerk uitvoeren. basistechnieken van schilderwerk uitvoeren. manueel dekkend schilderwerk uitvoeren. manueel niet dekkend schilderwerk uitvoeren. decoratief schilderwerk uitvoeren. pistoolschilderwerk voor interieur uitvoeren. Lesplaats: Martelaarslaan 13, Gent. Basis Schilder En Behangwerk. Manueel Dekkend Schilderwerk A.
Zoekt u een schilder in Gent? Contacteer Martledeco. Schilderwerken Martledeco.
Of het nu gaat om het schilderen van uw villa of appartement aan de buitenkant, of het schilderen binnenshuis of het schilderen van uw gevel, ons professioneel team komt bij u schilderen in Gent en omstreken. U wil niet teveel betalen voor een schilder?
Schilder Gent Schilder Decoratiewerken Guido Coddens: behangwerken, vloerbekleding.
Zoekt u een bekwaam schilder in Gent? Doe dan zeker een beroep op de vaardigheden van Schilder Decoratiewerken Guido Coddens. Zaakvoerder Guido Coddens heeft meer dan 27 jaar ervaring in diverse bedrijven en heeft in 2008 zijn eigen zaak opgestart.
S-Decor Schilderwerken en decoratiewerken te Gent alle schilderwerken.
Ben jij op zoek naar de vakman die de kers op de taart zet voor jullie afwerking? Schilder stuc of decoratiewerken, binnen en buiten. Ook voor vloeren en Gyproc werken kan u bij ons terecht. Contacteer ons, wij leveren verzorgt werk af met oog voor detail. S-Decor verandert uw huis in een thuis! Wenst u meer informatie of een offerte? Wie is S-Decor? S-Decor bestaat uit een aantal vakmannen met passie voor hun job, die samen de handen in elkaar slaan. Schilderwerken, pleisterwerken en decoratiewerken in Gent en daarbuiten.
Vakundige schilderwerken Van den Berghe Decor te Gent.
Kies voor de ervaring van Van den Berghe Decor voor al uw schilderwerken in Gent! Al sinds 1976 is Van den Berghe Decor in Sint-Amandsberg dé specialist voor al uw schilderwerken in Gent. Ons ervaren en vakkundig team bestaat uit acht professioneel geschoolde schilders die elke dag klaar staan om uw wensen werkelijkheid te maken.
Schilder-vacatures in Gent januari 2019 Indeed.com.
Je bent een ervaren residentiële schilder; Als schilder voer je residentiële schilderwerken uit. Je werkt alleen of met een collega. Gesponsord 2 dagen geleden vacature opslaan. Vivaldis Interim 26 reviews. Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een schilder industrieel.
BP Decor Schilderwerken, decoratie, interieur ruime regio Gent.
BP Decor is dé referentie van de regio Gent en ver daarbuiten. Klein of groot project, particulier of bedrijf: wij werken enkel met topproducten en topmensen met oog voor detail. Vraag een prijsofferte. BP Decor in een notendop. Compleet aanbod: schilderwerken, behang, decoratie, interieur.,
Voor decoratiewerken in omgeving Gent moet u bij ons zijn Deco-DC.
Schilderwerken parket in Gent en omstreken. Is uw schilderwerk toe aan een opfrisbeurt? Wilt u uw parket of plankenvloer een tweede leven geven? Doe een beroep op het vakmanschap van Deco-DC. Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerken parket, gevelwerken, raamdecoratie en behangwerken.
Home Schilder en decoratiewerken VDP Zwijnaarde.
Kiezen voor van Dort Patrick is kiezen voor kwaliteit en service. Voor alle schilderwerken, zowel binnen als buiten kan u bij ons terecht. Dit zowel voor particulieren als bedrijven. Ook voor alle behangwerken en plaatsen van muurbekleding staan wij voor u paraat.
Schilderkunst Academie voor beeldende kunsten Gent.
Na een inspirerend basisjaar, waar je naast de verf ook tekenopdrachten en schilderkunstgeschiedenis meekrijgt, worden in een 2de jaar klassikale opdrachten vervangen door individuele begeleiding. Deze begeleiding wordt aangevuld met workshops, museumbezoek, toonmomenten, theorielessen omtrent materialenleer en kunstinitiatie. fotos bij een klas.

Contacteer ons