Meer resultaten voor industriele schilderwerken

Onze diensten Renotek.
Spuit en schilderwerken. Spuit en schilderwerken. Renotek biedt met de industriële kwartstechniek een duurzaam en uniek alternatief. Het kwarts kan, net als crepi, op eender welke ondergrond worden geplaatst en fungeert als een erg sterke eindlaag voor uw gebouw of woning.
De Medts Industriële en fijnschilderwerken.
Industriële straal en schilderwerken Suerickx Industrial.
De schilders zijn BCCA-gecertificeerd en beschikken over een ruime ervaring in HACCP-omgevingen. Desgewenst kunnen zij op vraag van de klant industriële schilderwerken opleveren met een APAC-verzekering. Suerickx Industrial is gespecialiseerd in de volgende industriële schilderwerken en coatings.: Chemisch resistente coatings.
Lakkerij en schilderwerken S.Y. Rainbow in Kortrijk: industriële en decoratiewerken.
SY Rainbow voert alle soorten lak en schilderwerken uit. We richten ons voornamelijk op industriële en decoratieve werken, maar ook specifieke opdrachten met een artistiek karakter worden door ons uitgevoerd. We lakken op veel verschillende materialen, waaronder hout, mdf, metaal en plastic.
Schilderwerken Para.
Onze knowhow en expertise voor wat betreft industriële reiniging en oppervlaktebehandeling is bijna 60 jaar gekend in sectoren als de petrochemie, staalnijverheid, bouw, chemie, olieraffinaderijen, automotive, scheepswerven, voeding, textielnijverheid, etc. Zowel voor particulieren als voor bedrijven is PARA de partner voor het uitvoeren van alle schilderwerken binnen en buiten aan woningen, appartementen, openbare gebouwen en kantoorruimtes.
Dringend gezocht: Schilder schilderwerk Juli 2019 671 actuele jobs voor Schilder schilderwerk Jooble.
13 dagen geleden. Functie Voor een bedrijf in Oostrozebeke zoeken we een ervaren schilder; Decoreren, aankleden en schilderen van gebouwen Binnen schilderwerken Buiten schilderwerken Profiel Je hebt ervaring als schilder Je bent zelfstandig Je bent flexibel naar. 14 dagen geleden.
Industriële Straal Schilderwerken Straal en Schilderwerken TRIS.
Industriële Straal Schilderwerken. Exclusieve Decoratieve Schilderwerken. Straal en Spuitatelier. Industriële Straal Schilderwerken. Exclusieve Decoratieve Schilderwerken. Straal en Spuitatelier. Industriële Straal Schilderwerken. Waar anderen afhaken. De roetsjbanen van een pretpark, hoogspanningsmasten, Het zijn maar enkele voorbeelden die illustreren dat wij industriële straal en schilderwerken uitvoeren op plaatsen waar anderen afhaken.
EM Totaalservice Eén totaalservice voor al uw werkzaamheden.
Ik wil je even laten weten dat ik zeer tevreden ben over het schilderwerk. De groene kleur is ook erg mooi geworden. Bedankt voor het goede advies. De schilder heeft ook keurig gewerkt en was prettig in de omgang. Al met al topwerk!
DARCIS Groots in schilderwerken en decoratie.
We kunnen een correcte en competitieve prijs-kwaliteitverhouding bieden dankzij onze.: ervaring met industriële projecten sinds 1992 en met particuliere schilderwerken sinds 1956. nieuwe ontwikkelingen in methoden en materialen worden in samenwerking met onze leveranciers doorlopend opgevolgd, uitgetest en toegepast. Flexibiliteit en Efficiëntie.
Industriële schilderwerken Schildersbedrijf Pattyn.
Hoe bereiken we die? Voor elk project gebruiken wij de meest geschikte producten in functie van de ondergrond hout, metaal, kunststof, Elk type project bruggen, tunnels, tanks, machines en draagstructuren vraagt ook een specifieke uitrusting. Wij houden ons klaar voor al uw industriële schilderwerken.

Contacteer ons