Resultaten voor industriële schilderwerken

Industriele Schilderwerken-vacatures juli 2019 Indeed.com.
Voor een bedrijf in het Waasland, ervaren in het uitvoeren van schilderwerken aan industriële installaties op verschillende werven, zijn we op zoek naar een. Gesponsord vacature opslaan. Verwater Tank Industrial Services. Wie zoeken we. Wij zijn op zoek naar een industrieel schilder voor het uitvoeren van schilderwerken, zandstralen, houtstralen, pistoolspuiten en metalliseren.
Industriële straal en schilderwerken Group Suerickx.
Wij beschikken over een VCA. Je mag volledig vertrouwen op de afgesproken timing. Wij werken bij een shutdown 24 uur op 24 voor een minimale downtime. Industriële schilderwerken met APAC-certificaat, uitgereikt door Vinçotte. Elke schilder is BCCA-gecertificeerd voor industriële schilderwerken.
Monnaie nv zoekt naar leerlingen in industriële schilderwerken Monnaie S.A.
WERKEN IN DE WERKPLAATS. Monnaie nv zoekt naar leerlingen in industriële schilderwerken. Je bent hier.: Monnaie nv zoekt naar leerlingen. In samenwerking met Monnaie nv biedt nu de IFAPME een nieuwe opleiding aan om de beroep van industriële schilderwerker te leren.
Afwerkingsbedrijf Sint-Truiden Atesco: verhoogde vloeren, spanplafonds.
Kwaliteit is ons streefdoel! Bovendien helpen wij u verder van A tot Z, van offerte tot oplevering, alles uitgevoerd door dezelfde professional. Al jaar en dag onze specialiteit. Verhoogde vloersystemen voor kantoorruimtes en industriële toepassingen. Uw plafond snel renoveren zonder te breken?
Schildersbedrijf LIS nv Houthalen Brugge Schilderwerken Lis NV Houthalen Brugge welkom.
BUITEN SCHILDERWERKEN EN KALEIEN. LIS maakt ook gebruik van speciale schildertechnieken zoals kaleien waarbij de gevel van uw villa volledig herbekleed wordt en hierdoor voor lange tijd een fris aanzicht krijgt. Ook voor uw ontmossing van uw dak dakcoating en raamdecoratie kan u bij schildersbedrijf LIS terecht. HET LIS SCHILDERS TEAM. Een team van 50 schilders staat klaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn. Hierdoor kunnen wij u continu kwaliteit bieden. SCHILDEREN VAN BURELEN, GEBOUWEN, KANTOREN EN WINKELS. Als houder van het ISO 9001 kwaliteitscertificaat en het VCA veiligheidscertificaat mag u ook rekenen op een degelijke opvolging van onze werken. Wij zijn uw ideale schildersbedrijf voor industriële verfwerken.
Industriële schilderwerken Group Peeters. logo_peeters. LinkedIn.
We beschikken over eigen straalloodsen, mobiele straalwagens en microstraalinstallaties. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de behandeling van machineonderdelen door middel van glasparelstralen. Deze opdrachtgevers hebben reeds voor Group Peeters gekozen.: Straal en schilderwerken. U kunt ons op verschillende manieren bereiken.:
Industrieel Schilderen Aras Company.
Home Diensten Industrieel Schilderen. OP WIE REKENT U VOOR INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN. Wij voeren industriële schilderwerken uit mét garantie. In tegenstelling tot decoratieve schilderwerken is esthetiek bij industriële schilderwerken helemaal niet de voornaamste doelstelling. Het is de bescherming tegen corrosie die telt.
Homepage ICC NV.
Neem contact op. Daarom kiest u voor ICC. Al meer dan 25 jaar kleuren" wij de markt van industriële onderhouds en schilderwerken. Wij hebben u dan ook heel wat te bieden. Vijf goede redenen waarom u zeker voor ICC kiest.
Profiel Industriële schilderwerken MISS 2dehands.be.
Industriële schilderwerken MISS heeft nog geen waarderingen gekregen. U staat op het punt om uw waardering voor Industriële schilderwerken MISS te verwijderen. Verwijder waardering Waardering behouden. Iedere keer dat u handelt met deze persoon, kunt u hier uw ervaringen kwijt.
Industriële Straal Schilderwerken Straal en Schilderwerken TRIS.
Wij behaalden externe certificaten van BCCA, AVIL, AVIP, IRATA-certificatie, stellingkeurder, hoogwerker, rolbrug en EHBO. Een opdracht voor industriële straal en schilderwerken in het vooruitzicht? Contacteer ons voor een vrijblijvende bespreking en een offerte. Enkele van onze realisaties voor industriële Straal Schilderwerken.

Contacteer ons